HORVÁTH (Ker. János) Joan(es) Bapt(ista) Physica Particularis, quam in usum auditorum philosophiae conscripsit - -.

Tyrnaviae, 1770. Typ. Coll. Acad. 8 sztl. lev. 471 l. 9 t. (metsz., kihajtható). Első kiad. Petrik könyvészete 8 táblát közöl. Korabeli, (gerincén restaurált) bordázott gerincű egészbőr-kötésben....
Leütési árakat tartalmazó katalógus!

saját katalógusba teszem

Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon, hogy a tételt a saját katalógusához tudja adni.
belépés | regisztráció

megjegyzést fűzök a tételhez

Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon megjegyzés írásához.
belépés | regisztráció

elküldöm ismerősnek

Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon, hogy el tudja küldeni a tételt egy ismerősének.
belépés | regisztráció

üzenetet küldök az aukciósháznak

Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon, hogy közvetlen üzenetet tudjon küldeni az aukciósháznak.
belépés | regisztráció
  • teljes leírás
  • aukció részletei
  • aukciósház
  • árverési feltételek
Kérjük, regisztráljon, lépjen be, és fizessen elő, hogy láthassa a tétel teljes leírását!
aukció címe: XIII. könyvárverés
aukció helyszíne: Kossuth Klub Konferenciaterem, Budapest, VIII. Múzeum u. 7. (Kálvin térnél, a Nemzeti Múzeum mellett.)
aukció időpontja: 2005.05.28. szombat 10:30
kiállítás helye: 1055, Budapest, Múzeum krt. 35.

aukciósház

név: Múzeum Antikvárium
cím: 1053 Budapest Múzeum krt 35
ország: Magyarország
telefon: +36-1-317-50-23
fax: +36-1-317-50-23
e-mail: info@muzeumantikvarium.hu
web: http://www.muzeumantikvarium.hu

Az árverésen a helyszínen biztosított, számozott, névre kiadott tárcsákkal lehet licitálni, melyek név és lakcím megadása mellett átvehetők az árverés kezdete előtt. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy további árveréseinken is az első regisztráció során kapott tárcsával lehet licitálni. Akik interneten kívánnak az árverésen részt venni, az aukciót megelőzően regisztráltatniuk kell magukat, a www.axioart.com weboldalon, ahol részletes információt kaphat a licitálás feltételeiről.

A könyvek árverezése úgy történik, hogy az árverésvezető a katalógus sorrendjében bemondja a tételek számát és kikiáltási árát.

A vételár
5.000 Ft-ig - 500 Ft
5.000-10.000-ig - 1.000
10.000-20.000 -ig - 2.000
20.000-100.000-ig 5.000
100.000 felett 10.000 Ft
összeggel emelkedik.

Az árverésvezető az árat addig emeli, amíg csak egy ajánlat marad, és ezt mint legmagasabb összegű ajánlatot leüti. El nem kelt tételek az árverés menetében bármikor visszakérhetőek; leütött tételek nem. Vásárlási szándékát kérjük egyértelműen jelezze.

A leütéssel a tétel a vevő tulajdonába megy át, a vételárat helyben, az árverés befejeztével készpénzben fizeti. A vételár a leütési összegből + 12 % árverési díjból áll. A megvásárolt tételek a helyszínen, illetve boltunkban az árverést követő első munkanapon vehetők át.

Azoknak a vásárlóknak, akik az árverésen nem tudnak személyesen részt venni, módjukban áll vételi megbízást adni. Az ügyfél a megbízással egyidejűleg az általa felkínált összeg 50 %-át kifizeti, illetve postára adja. Intézmények vételi megbízását előleg befizetése nélkül elfogadjuk. Vételi szándékukat szabályos, cégszerűen aláírt, hivatalos megrendelő levéllel erősítik meg. Felső értékhatár nélküli megbízást nem fogadhatunk el. Azonos összegű ajánlat esetén a helyszíni árverező előnyt élvez. Több, magas vételi megbízás esetén, az árverésvezető fenntartja a jogot, hogy a katalógusban megjelent kikiáltási ártól eltérjen. A vételi megbízásokat licitként bemondva érvényesíti.
© powered by Axio 2001-2014. Minden jog fenntartva
online ügyfélszolgálat: support@axioart.com
For English version please scroll down!


Kedves Látogatónk!

Az elmúlt időszakban sok új szolgáltatást indítottunk az oldalon, nem csak az Önök által látható felületeken, hanem a háttérben is. Elindultak az új értékesítési formák, az online aukció és az ajánlójegyzék, mely a visszajelzések alapján tetszik mindenkinek. Folyamatosan javítjuk az oldal mobil böngészési lehetőségét, látjuk, hogy sokuk már onnan nézi a felületet. Az újdonságok tervezése során, megkérdeztünk sok felhasználót, látogatót, hogy mit látnánk szívesen az oldalon? A válaszok közül szinte mindenki azt emelte ki, hogy minél több leütési árat szeretne látni. Egyeztetve a partnereinkkel, kidolgoztuk, hogy lehet ezen javítani.
A megoldás megszületett és hosszas fejlesztési munkának köszönhetően el is készült.

Az oldalon kialakítottuk az axioart Tagságot!

Mit jelent ez?
Cserébe, hogy egyre több leütési árat találjanak az oldalon, az archívum bizonyos adatait csak a Tagok fogják ezentúl látni. A Tagsághoz előfizetésre lesz szükség a külföldön már jól működő modellekhez hasonlóan.

Mire vonatkozik majd a fizetős elérés?

Jelenleg az archívumban megtalálható katalógusokból már több mint 1.800 hoz tartozik leütési ár is! Folyamatosan dolgozzuk fel a partnereink korábbi aukciójának leütési árait, illetve töltjük fel a korábbi hiányzó katalógusait. 2015 első heteiben több száz aukcióhoz kerül még fel leütési ár. Továbbiakban is azon leszünk, hogy a hazai aukciós piacról minél teljesebb képet tudjunk mutatni Önöknek.

Figyelem!
Most minden 100. előfizető Tagunkat 1 Gramm ARANNYAL lepjük meg! részletek>>

Köszönjük a figyelmüket!

Engedjék meg, hogy az axioart.com minden dolgozója nevében Békés Ünnepeket és Sikeres Új Évet Kívánjunk!
axioart.com csapata

Tudjon meg többet a Tagságról »
Tovább az AXIOART.COM oldalára »Dear Visitor,

We have launched various new services recently, not only on the viewable pages, but in the background as well. New trade methods as online auction and offer list have started, which is, based on the feedbacks, an overall success. Mobile browsing solutions are continuously under development, as we learned that many of you are visiting our site from your portable devices.
During the planning phase we asked a lot of our visitors, what they would like to see on the website. Almost all of your responses were highlighting, that hammer prices would be most welcome. As a result of the consultations with our partners we worked out how to improve in this. We got the solution and owing to a long development process, the implementation is completed.

We introduced Axioart membership!

What is it about?
In exchange for more and more hammer prices, some data of the archives will be visible only for members. Similar to some well-functioning foreign models, you need to subscribe to become a member.

What is covered by your subscription?

At the moment, we have more than 1800 catalogues in the archives that contain hammer prices as well! The hammer prices and missing catalogues of our partners’ past auctions are continuously processed and uploaded. In the first weeks of 2015, hundreds of auctions will be completed with hammer prices. We keep it as our main ambition to show you the full picture about the Hungarian auction market.

Important!
Every 100th member is now awarded with 1 gramm of GOLD! Click for details>>

Thank you for your attention.

All members of the Axioart.com team wish you a Merry Christmas and a Happy New Year!
Axioart.com Team

Learn more about Membership »
Forward to Axioart.com »