HORVÁTH (Ker. János) Joan(es) Bapt(ista) Physica Generalis, quam in usum auditorum philosophiae conscripsit - -. (2. kiad.)

Tyrnaviae, 1770. Typ. Coll. Acad. 10 sztl. lev. 502 l. 7 t. (metsz., kihajtható). A címlapon metszett könyvdísszel, korabeli tulajdonosi bejegyzéssel, XIX. század végi gyűjteményi bélyegzéssel. Korabeli, bordázott gerincű egészbőr-kötésben,...
Leütési árakat tartalmazó katalógus!

saját katalógusba teszem

Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon, hogy a tételt a saját katalógusához tudja adni.
belépés | regisztráció

megjegyzést fűzök a tételhez

Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon megjegyzés írásához.
belépés | regisztráció

elküldöm ismerősnek

Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon, hogy el tudja küldeni a tételt egy ismerősének.
belépés | regisztráció

üzenetet küldök az aukciósháznak

Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon, hogy közvetlen üzenetet tudjon küldeni az aukciósháznak.
belépés | regisztráció
  • teljes leírás
  • aukció részletei
  • aukciósház
  • árverési feltételek
Kérjük, regisztráljon, lépjen be, és fizessen elő, hogy láthassa a tétel teljes leírását!
aukció címe: XIII. könyvárverés
aukció helyszíne: Kossuth Klub Konferenciaterem, Budapest, VIII. Múzeum u. 7. (Kálvin térnél, a Nemzeti Múzeum mellett.)
aukció időpontja: 2005.05.28. szombat 10:30
kiállítás helye: 1055, Budapest, Múzeum krt. 35.

aukciósház

név: Múzeum Antikvárium
cím: 1053 Budapest Múzeum krt 35
ország: Magyarország
telefon: +36-1-317-50-23
fax: +36-1-317-50-23
e-mail: info@muzeumantikvarium.hu
web: http://www.muzeumantikvarium.hu

Az árverésen a helyszínen biztosított, számozott, névre kiadott tárcsákkal lehet licitálni, melyek név és lakcím megadása mellett átvehetők az árverés kezdete előtt. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy további árveréseinken is az első regisztráció során kapott tárcsával lehet licitálni. Akik interneten kívánnak az árverésen részt venni, az aukciót megelőzően regisztráltatniuk kell magukat, a www.axioart.com weboldalon, ahol részletes információt kaphat a licitálás feltételeiről.

A könyvek árverezése úgy történik, hogy az árverésvezető a katalógus sorrendjében bemondja a tételek számát és kikiáltási árát.

A vételár
5.000 Ft-ig - 500 Ft
5.000-10.000-ig - 1.000
10.000-20.000 -ig - 2.000
20.000-100.000-ig 5.000
100.000 felett 10.000 Ft
összeggel emelkedik.

Az árverésvezető az árat addig emeli, amíg csak egy ajánlat marad, és ezt mint legmagasabb összegű ajánlatot leüti. El nem kelt tételek az árverés menetében bármikor visszakérhetőek; leütött tételek nem. Vásárlási szándékát kérjük egyértelműen jelezze.

A leütéssel a tétel a vevő tulajdonába megy át, a vételárat helyben, az árverés befejeztével készpénzben fizeti. A vételár a leütési összegből + 12 % árverési díjból áll. A megvásárolt tételek a helyszínen, illetve boltunkban az árverést követő első munkanapon vehetők át.

Azoknak a vásárlóknak, akik az árverésen nem tudnak személyesen részt venni, módjukban áll vételi megbízást adni. Az ügyfél a megbízással egyidejűleg az általa felkínált összeg 50 %-át kifizeti, illetve postára adja. Intézmények vételi megbízását előleg befizetése nélkül elfogadjuk. Vételi szándékukat szabályos, cégszerűen aláírt, hivatalos megrendelő levéllel erősítik meg. Felső értékhatár nélküli megbízást nem fogadhatunk el. Azonos összegű ajánlat esetén a helyszíni árverező előnyt élvez. Több, magas vételi megbízás esetén, az árverésvezető fenntartja a jogot, hogy a katalógusban megjelent kikiáltási ártól eltérjen. A vételi megbízásokat licitként bemondva érvényesíti.
© powered by Axio 2001-2014. Minden jog fenntartva
online ügyfélszolgálat: support@axioart.com